Ultimele subiecte
» din ce anime este pozaScris de Ayase Dum Mar 25, 2012 5:30 pm
» Modificari pe forum!
Scris de Ayase Dum Mar 25, 2012 3:53 pm
» FanClub Death Note(11 membrii)
Scris de Ayase Dum Mar 25, 2012 1:56 pm
» Cine stie cel mai mult despre anime?
Scris de Rina:X Sam Mar 17, 2012 1:30 pm
» poze cu userii
Scris de mattdemon Mar Iul 26, 2011 5:11 pm
» AMV-uri
Scris de mattdemon Dum Iul 24, 2011 6:36 pm
» Ce melodie ascultati in momentul de fata?
Scris de Ayase Dum Apr 10, 2011 10:32 pm
» Kill me pentru ca am deschis acest topic X__X
Scris de Ayame Mar Mar 29, 2011 2:50 pm
» Esti emo?( varianta in romana)
Scris de RosettaPrincessFire Vin Feb 04, 2011 10:48 am
» Ce spune zodia ta despre felul in care saruti?
Scris de RosettaPrincessFire Vin Feb 04, 2011 10:40 am
Subiecte similare
Cautare
Descrie-ti camera
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Descrie-ti camera
le mine e prea mult de descris... ^^" kinda messy...
asa ca voi incepeti primii.
can't wait to find out.
dar daca chiar vreti sa stiti,
my room isn't pink, asa cum ati fi crezut. 
asa ca voi incepeti primii.
can't wait to find out.
dar daca chiar vreti sa stiti,
my room isn't pink, asa cum ati fi crezut. 

daniela- V.I.P

-

Numarul mesajelor: 2390
Varsta: 19
Localizare: Iasi
Stare de spirit: monkey-maddness XD
Yeni: 0
Data de inscriere: 01/01/2008
Numarul de monede
Yumi: probabil am ramas cu vreo..90?
Re: Descrie-ti camera
lol=)) ole...incep yo=))
camera mea...camera de zi=sufrageria.... hmm...peretii is un crem ceva:-?...am calculatorul pe birou pe peretele stang al camerei(care o fi ala nu stiu)....un amarat de coltar pe alt peret...mobila pe altu...o masuta mica prin coltul drept al camerei(care o fi ala nu stiu:)))....a da....o usa ce separa balconul de restu;))...parchet pe jos....si un covor oval negru cu maro(blaaaakc:X:X:X)...o lustra:))(candelabru sau cum se scrie)...hmmm....televizorul..si etc nu mai vad nimic acum e intuneric:))
camera mea...camera de zi=sufrageria.... hmm...peretii is un crem ceva:-?...am calculatorul pe birou pe peretele stang al camerei(care o fi ala nu stiu)....un amarat de coltar pe alt peret...mobila pe altu...o masuta mica prin coltul drept al camerei(care o fi ala nu stiu:)))....a da....o usa ce separa balconul de restu;))...parchet pe jos....si un covor oval negru cu maro(blaaaakc:X:X:X)...o lustra:))(candelabru sau cum se scrie)...hmmm....televizorul..si etc nu mai vad nimic acum e intuneric:))

Tourniquet- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1534
Localizare: Adjud
Stare de spirit: mai conteaza??
Data de inscriere: 02/02/2008
Numarul de monede
Yumi: 250 cik=))

ok....preper to be freaket out:
Deci, peretii sunt verzi(vroiam turcoaz dar era prea inchis...), pe jos parchet, un covor ffff moale. Pe usa sunt lipite tot felul de biletele "NU UITA"(pentru soramea;ale mele sunt pe frigider.^^..daca tot trec pe acolo dimineata), um.. nicte stelute, luni, um...frunze fosforescente (le-am lipit de tavan, dar au cazut intr-o noapte in capul meu si i-am trantit una soramii si a inceput sa planga si aveam nishte musafiri care dormeau la noi si s-au trezit si... ma rog, dupa cum am mai spus, sunt oaia neagra a familiei). langa usa, vine patul(pe care de obicei sunt o groaza de pernute si paturi si imi place sa ma sui acolo si sa stau turceste cu picioarele impreuna cu pisica mea. ce fac acolo? desenez ore intregi...stiu ca odata sora'mea a tras o perna de acolo si am cazut si m-am lovit rau la genunchi. (me is gonna kill her). langa pat(in fata lui) e un scaun pe langa care stau nicste ursuleti gigantici si pe el este o pernuta cu un arici. Langa scaun, este sifonierul in care pisica mea ii place sa doarma. In fata sifonierului, oleak mai departe este "asa-zisul birou". Pe el sunt o pisica si un caine mare de o parte si de alta a biroului iar intre o veioza.. ma rog, mai sunt si culorile si foile si chestii.. dar nu se pune.Cum fiecare are un colt unde sunt aruncate tot felul de chestii, al meu obisnuia sa fie sub masa. Dar s-a mutat undeva sub scaunul ala.^^. In fata mesei, este biblioteca. In dulapul de jos este "iadul soramii"(daca deschideti va cadea o avalnsa de sosete, caiete, papusi barbie, cornuri si.. mai trebuie sa continui?). mai sus umeaza nishte carti, jucarii vechi de-ala mele, chestii de genul. Deasupra sta cusca papagalilor si langa cusca e un glob. langa dulapt este atotputernicul-Tv...pe dulapul de acolo sunt cd-uri, jucarii, un radio cu ceas care nu ma trezeste niciodata cand trebuie etc.Iar pe Tv sunt : o cutie cu bijuterii, corali, um.. si inca ceava.. am uitat ce dar nu ma mai duc sa verific pt ca iar incepe sa vb soramea prin somn daca aude galagie si ma sperie. Am uitat sa spun ca sub pat sunt tot felul de cutiii cu caiete vechi, chestii pe care obisnuiam sa le colectionez, reviste vechi.. De lustra sunt prinse nishte "asa-zise" talismane, iar in mijloc este o papusa cu o parasuta prinsa de ea.
Cam atat cred.^^
Deci, peretii sunt verzi(vroiam turcoaz dar era prea inchis...), pe jos parchet, un covor ffff moale. Pe usa sunt lipite tot felul de biletele "NU UITA"(pentru soramea;ale mele sunt pe frigider.^^..daca tot trec pe acolo dimineata), um.. nicte stelute, luni, um...frunze fosforescente (le-am lipit de tavan, dar au cazut intr-o noapte in capul meu si i-am trantit una soramii si a inceput sa planga si aveam nishte musafiri care dormeau la noi si s-au trezit si... ma rog, dupa cum am mai spus, sunt oaia neagra a familiei). langa usa, vine patul(pe care de obicei sunt o groaza de pernute si paturi si imi place sa ma sui acolo si sa stau turceste cu picioarele impreuna cu pisica mea. ce fac acolo? desenez ore intregi...stiu ca odata sora'mea a tras o perna de acolo si am cazut si m-am lovit rau la genunchi. (me is gonna kill her). langa pat(in fata lui) e un scaun pe langa care stau nicste ursuleti gigantici si pe el este o pernuta cu un arici. Langa scaun, este sifonierul in care pisica mea ii place sa doarma. In fata sifonierului, oleak mai departe este "asa-zisul birou". Pe el sunt o pisica si un caine mare de o parte si de alta a biroului iar intre o veioza.. ma rog, mai sunt si culorile si foile si chestii.. dar nu se pune.Cum fiecare are un colt unde sunt aruncate tot felul de chestii, al meu obisnuia sa fie sub masa. Dar s-a mutat undeva sub scaunul ala.^^. In fata mesei, este biblioteca. In dulapul de jos este "iadul soramii"(daca deschideti va cadea o avalnsa de sosete, caiete, papusi barbie, cornuri si.. mai trebuie sa continui?). mai sus umeaza nishte carti, jucarii vechi de-ala mele, chestii de genul. Deasupra sta cusca papagalilor si langa cusca e un glob. langa dulapt este atotputernicul-Tv...pe dulapul de acolo sunt cd-uri, jucarii, un radio cu ceas care nu ma trezeste niciodata cand trebuie etc.Iar pe Tv sunt : o cutie cu bijuterii, corali, um.. si inca ceava.. am uitat ce dar nu ma mai duc sa verific pt ca iar incepe sa vb soramea prin somn daca aude galagie si ma sperie. Am uitat sa spun ca sub pat sunt tot felul de cutiii cu caiete vechi, chestii pe care obisnuiam sa le colectionez, reviste vechi.. De lustra sunt prinse nishte "asa-zise" talismane, iar in mijloc este o papusa cu o parasuta prinsa de ea.
Cam atat cred.^^

daniela- V.I.P

-

Numarul mesajelor: 2390
Stare de spirit: monkey-maddness XD
Data de inscriere: 01/01/2008
Numarul de monede
Yumi: probabil am ramas cu vreo..90?
Camera mea---> actuala<--- cum intri pe usa pe partea stanga este biblioteca, apoi biroul cu calculatorul....apoi biroul unde scriu ( dar in ultimul timp e devenit depozit de reviste, carti , desene..etc.), geamul care da spre gradina...apoi dulapul (in care este al 3lea Razboi Mondial , dar acum am facut putina ordine , adica am strans cadavrele din urma soldatilor) , patul , pe peretele de la pat sunt cateva postere cu formatii ROCK (\m/)....apoi un raft....pianul (my first love) si un alt raft...si usa....
acum iesiti din camera mea care este porpietate pirvata, dar astia de la MTV au intrata fara sa se anunte....
...
Am uitat sa zic....vroiam sa-mi fac camera neagra...dar ai mei nu au vrut....asa ca am 2 pereti albi si 2 portoclaii.....
acum iesiti din camera mea care este porpietate pirvata, dar astia de la MTV au intrata fara sa se anunte....
...Am uitat sa zic....vroiam sa-mi fac camera neagra...dar ai mei nu au vrut....asa ca am 2 pereti albi si 2 portoclaii.....

Ana-Anibas- Membru avansat

-

Numarul mesajelor: 752
Varsta: 20
Stare de spirit: >_< ^_^ *~* @_@ O_o X_X o.O
Data de inscriere: 11/01/2008
Numarul de monede
Yumi: 200
A mea as spune ca arata cum nu se poate mai ciudat o.O'....
Am un pat cam colorat (really are bulinute multicolore,dar sunt cute@_@)...totusi si eu am patit acelasi lucru ca si daniela in ce priveste stelutele...mi-au cazut toate in cap....X.x
Anyway deasupra patului meu plin de perne(multicolore XD) sunt mai multe rafturi pe care sunt puse cartile si mangaurile mele..apoi foarte multe chestiute din plus(niste Mikey Mouse...huhu XD)...uhm next...pe biroul meu e un balamuc vesnic X_x''...am tot felul de hartii si creioane imprastiate pe acolo...mai sunt si desenele pe care ma pune profa sa le fac x_X'...blocuri de desen ghuhu...si apoi cateva mangauri si carti,niste ursuleti mici de plus O.O'....muntele meu de CD-uri cu animeuri X_X'....ei bine nu stau sa le mai descriu prea mult...oricum in fata biroului am geamul care duce in balcon..iar pe el sunt lipite tot felul de chestiute cam colorate pe care le-am colorat eu O.O'
Peretii sunt albastri si din pacate nu am permisiunea sa lipesc nimic pe ei >.>(daca era dupa mine ii si coloram pana acum XD) next...pe jos am un covor pe care pisoiul meu obijnuieste sa se intinda si sa se impiedice in el >_>'''''....si langa dulapul plin de tot felul de chestiute o.o'...chitara ^________^
Am un pat cam colorat (really are bulinute multicolore,dar sunt cute@_@)...totusi si eu am patit acelasi lucru ca si daniela in ce priveste stelutele...mi-au cazut toate in cap....X.x
Anyway deasupra patului meu plin de perne(multicolore XD) sunt mai multe rafturi pe care sunt puse cartile si mangaurile mele..apoi foarte multe chestiute din plus(niste Mikey Mouse...huhu XD)...uhm next...pe biroul meu e un balamuc vesnic X_x''...am tot felul de hartii si creioane imprastiate pe acolo...mai sunt si desenele pe care ma pune profa sa le fac x_X'...blocuri de desen ghuhu...si apoi cateva mangauri si carti,niste ursuleti mici de plus O.O'....muntele meu de CD-uri cu animeuri X_X'....ei bine nu stau sa le mai descriu prea mult...oricum in fata biroului am geamul care duce in balcon..iar pe el sunt lipite tot felul de chestiute cam colorate pe care le-am colorat eu O.O'
Peretii sunt albastri si din pacate nu am permisiunea sa lipesc nimic pe ei >.>(daca era dupa mine ii si coloram pana acum XD) next...pe jos am un covor pe care pisoiul meu obijnuieste sa se intinda si sa se impiedice in el >_>'''''....si langa dulapul plin de tot felul de chestiute o.o'...chitara ^________^

Phitropie- Membru nou

-

Numarul mesajelor: 30
Varsta: 20
Localizare: Pandora's Box
Data de inscriere: 12/02/2008

ba se poate la mine e totul vraiste ...pe birou computerul, cartile, prnarul, hensfriul si biroul e situat langa geam unde mai am si un scaun plin cu paturi si cersafuri, la mijlocul geamuluiu am masa de lucru plina cu elemente scolare ...apoi inca un scaun =)) ...acum in partea cealalta a geamului am un dulap care ajunge pana in tavan (nu glumesc) si mai este si o geaca pe usa de care n-o mai port de ceva vreme
...langa dulap am hainele si cartile lu fratemiu (de 4 ani ) apoi usa (am luat camera la rotund) apoi inca 2 scaune =)) ....si am ajuns si la pat ...a minune l-am facut azi
..pe scandura de la pat ...haine de-alu mama, mele ...uu da si sa nu uitam covorul din mijlocul camerei ..cel mai important =)) 

*Ayumu~Light(Kira~Ichigo*- FanClub Death Note

- Numarul mesajelor: 141
Data de inscriere: 09/02/2008
pai camera mea e prea urataaaa...am peretii albastru cu galben cum a vrut mama nu negri cum am vrut eu..am pus eu cateva postere negre ca sa o mai infrumusetez am biroul intr-un colt patul in celalalt colt mobilier pe peretele opus biroului parchet pe jos un covor rosu
o icoana pe perete si cam atat...dar nu imi placeee culoareaa
(((((
o icoana pe perete si cam atat...dar nu imi placeee culoareaa 
sunt prost- FanClub Death Note

-

Numarul mesajelor: 229
Varsta: 18
Localizare: cine stie?
Stare de spirit: I hate myself.
Yeni: 10
Data de inscriere: 01/04/2008
Numarul de monede
Yumi: 200
Subiecte similare» Camera Blestemata
» Descrie intr-un singur cuvant
» Iubire fatala
» Localizari Mobi Templu!
» Am sa dau detalii despre diferite iteme cum si unde cad!
» Descrie intr-un singur cuvant
» Iubire fatala
» Localizari Mobi Templu!
» Am sa dau detalii despre diferite iteme cum si unde cad!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Devino fan Forumgratuit